5 jaar Kom aan boord

Dinsdag 29 september 2015

Kinderdagverblijf Kom aan boord vierde afgelopen zaterdag haar lustrum en tegelijk het zomerfeest met een reünie voor ouders en kinderen. ,,Wat begonnen is vanuit een passie voor jonge kinderen, is uitgegroeid tot een professioneel kinderdagverblijf waar deze passie voor kinderen zichtbaar is”, aldus eigenaresse Esther Veenstra-Boersma. Samen met Martina Kijlstra runt ze het kinderdagverblijf met veel plezier.

Op 15 november 2010 ging het anker uit bij Kom aan boord. Het kinderdagverblijf is gestart met twee kindjes. Nu, vijf jaar later, maken er 83 kinderen gebruik van de opvang. Er is de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in de kwaliteit. Zo zag het kinderdagverblijf het belang van een aparte baby- en peutergroep, waardoor zij nu nog beter kunnen inspringen op de specifieke behoeftes.

Marja Krans, wethouder van de gemeente Smallingerland, was aanwezig om gezamenlijk het feest te openen. Zij benadrukte dat het gevoel van veiligheid en vertrouwen van groot belang is bij de opvang voor kleine kinderen. ,,Bij Kom aan boord heerst een fijne sfeer in een kindgerichte ruimte. De zorg voor elkaar is zichtbaar.”

Esther, haar man Gosse en alle collega’s kijken terug op een geslaagde reünie. ,,Fantastisch om dit feest te vieren met de kindjes en ouders van de afgelopen 5 jaar. Wij kijken terug op een prachtig feest dat we niet zullen vergeten. Bedankt voor jullie aanwezigheid en de giften die gedaan zijn voor Villa Ticca in Ecuador. Fantastisch!

Kom aan boord 5 jaar

Terug naar vorige pagina