Onze kinderopvang

Onze unieke locatie is gemakkelijk te bereiken vanuit de Drait, Himsterhout, de Trisken, Suyderwijk en Boornbergum. Het ligt aan de Morra 2-9 naast de doorgaande weg (Overstesingel) richting de snelweg A7. Ons kinderdagverblijf ligt in een ruim en groen gebied, grenzend aan de Naturij. We zijn dan ook veel te vinden in deze mooie groene omgeving en spelen graag met de kinderen in de kinderboerderij.

Het kinderdagverblijf is ruim opgezet en kent een huiselijke sfeer. Onze drie groepen Aan Dek, Op Dreef en In Zicht zijn horizontaal ingedeeld, zodat de kinderen altijd spelen in een omgeving die is aangepast aan hun leeftiijd en er qua begeleiding en in het activiteiten aanbod rekening kan gehouden worden met de specifieke behoeftes van de kinderen in de verschillende leeftijds categorieën.

Kom aan boord richt zich dagelijks op drie belangrijke pijlers:

  • Wij bieden kinderopvang vanuit christelijke normen en waarden: spelenderwijs leren de kinderen respect voor elkaar te hebben, naar elkaar te luisteren, eerlijk te zijn en op elkaar te wachten.

  • Uk & Puk: De leukste en leerzaamste activiteiten voor uw kind, waarbij de alle ontwikkelingsgebieden worden gestimuleerd. Daardoor zal uw kind met het nodige zelfvertrouwen naar de basischool gaan.

  • Natuurbeleving: Natuurbeleving is essentieel voor de ontwikkeling van een kind. Het is de basis van ieder leven. Kinderen zijn doeners en leren door te ontdekken en te ervaren. De natuur biedt deze uitdaging en prikkelt de zintuigen en fantasie, daarnaast wordt bewustwording gecreëerd om goed om te gaan met natuur.


Kinderopvang overzicht

Aan Dek

'Aan dek' vangt kinderen op van 10 weken tot 1,5 jaar en is speciaal ingericht op deze doelgroep. Er...
Lees meer

Op Dreef

'Op Dreef' vangt kinderen op van 1,5 tot 3 jaar. De groepsruimte is specifiek ingericht voor kindere...
Lees meer

In zicht

"In zicht vangt kinderen op van 2,5 tot 4 jaar. Peuters maken een enorme ontwikkeling door. Ze krijg...
Lees meer

Uk en Puk

Kinderdagverblijf Kom aan boord biedt meer dan opvang alleen. Wij zijn erg enthousiast over het tota...
Lees meer

Christelijke grondslag

Kinderopvang Kom aan boord heeft een christelijke grondslag. Deze grondslag wil zeker niet zeggen da...
Lees meer

Groen en duurzaam

Kom aan boord ligt letterlijk in het groen en deze omgeving biedt veel mogelijkheden om te spelen in...
Lees meer