In zicht

"In zicht" vangt kinderen op van 2,5 tot 4 jaar. Peuters maken een enorme ontwikkeling door. Ze krijgen een eigen willetje, hun woordenschat neemt toe, ze worden zelfstandiger, ze bewegen graag en veel en ze gebruiken al hun zintuigen om nieuwe dingen te ontdekken. Verder kunnen ze ook duidelijk laten merken wat ze leuk vinden om te doen. Voor peuters is een vast ritme belangrijk, het geeft een vertrouwd en veilig gevoel.

Binnen ‘In Zicht’ wordt de fantasie van de peuters geprikkeld in de verschillende speelplekken. Zo is er onder andere een poppenhoek, een bouwhoek, een podium, een legotafel en ontwikkelings- materiaal die de peuter zelf kan pakken.

Elk dagdeel van de week bieden de leidsters Krista en Danique voor de peuters gerichte activiteiten aan. De meeste kinderen van (bijna) drie jaar zijn nieuwsgierig en leergierig en vinden het daarom vaak erg leuk om extra uitdagende (ontwikkelingsgerichte) activiteiten te doen. Uiteraard is er voldoende ruimte voor rustmomenten en het vrije spelen. De aangrenzende nieuwe beleeftuin en de kinderboerderij "de Naturij" op loopafstand biedt dit volop mogelijkheden tot spelen en ontdekken. Met het uitzicht op het weiland creëren we een gevoel van vrijheid.

Beleeftuin Kom aan boord